İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencilerine Yönelik "Cinsiyet Eşitliği Odağında Çalışma Yaşamı Semineri” Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası iş birliğiyle Avrupa Birliği tarafından desteklenen Digit4Women Projesi kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerine seminer düzenledi.

18 Nisan 2024 Perşembe günü, saat 14.30'da Zoom platformunda gerçekleşen etkinlikte, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerine yönelik "Cinsiyet Eşitliği Odağında Çalışma Yaşamı Semineri" düzenlendi. Seminerin konuşmacısı Dr. Öğr. Üyesi Benan Kurt Yılmaz oldu.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve çalışma hayatı üzerine önemli bir perspektif sunmayı amaçlayan seminer, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Katılımcıların interaktif bir ortamda soru sorma ve görüşlerini paylaşma imkanı bulduğu seminer, cinsiyet eşitliği konusundaki farkındalığın arttırılmasına önemli bir katkı sağladı.